x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şi FC Bihor contestă la TAS neacordarea licenţei pentru Liga 1.

Şi FC Bihor contestă la TAS neacordarea licenţei pentru Liga 1.

22 Iun 2011   •   13:10
Şi FC Bihor contestă la TAS neacordarea licenţei pentru Liga 1.

Dupa FC Timisoara si Gloria Bistrita, si clubul FC Bihor a decis sa depuna un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne impotriva deciziei de neacordare a licentei pentru prima liga, informeaza site-ul oficial al gruparii oradene.

"Ca urmare a sedintei controversate de luni de la Casa Fotbalului, clubul FC Bihor a aflat ca se poate adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a contesta hotararea de neacordare a licentei pentru prima liga remisa de Comisia de Apel in procesul de licentiere, in urma apelului intentat de directorul Directiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru. Pe adresa clubului oradean a sosit, de altfel, luni seara, remisa prin fax, o notificare care informeaza clubul FC Bihor de aceasta posibilitate de a se adresa la TAS. Practic, in cel mai scurt timp posibil, dupa cum a declarat presedintele Serban Morcan, «ne vom adresa la TAS, cu speranta rezolvarii intr-un mod favorabil a problemei noastre»", se arata in comunicatul postat pe site-ul clubului FC Bihor.

FC Bihor, ocupanta locului secund in Seria a II-a a Ligii a 2-a la finalul campionatului trecut, nu a primit licenta pentru Liga 1 deoarece societatea care administreaza clubul este in insolventa de doi ani.

×
Subiecte în articol: licenţă liga 1 liga 2 fotbal intern fc bihor