x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Spectacol şi scandal: Giuleştenii au marcat de şapte ori

Spectacol şi scandal: Giuleştenii au marcat de şapte ori

de Dragos Stoica    |    28 Sep 2010   •   00:00
Spectacol şi scandal: Giuleştenii au marcat de şapte ori
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Rapid nu se dezminte. Chiar dacă echipa traversează un moment de formă maximă, ultima victimă fiind Victoria Brăneşti, care şi-a văzut poarta înţepată de şapte ori duminică seară lângă Podul Grant, giuleştenii pot rămâne fără preşedintele Dinu Gheorghe şi antrenorul Marius Şumudică.

Cei doi au ameninţat cu demisiile în cazul în care jucătorii nu vor intra de urgenţă în posesia drepturilor financiare restante, în timp ce George Copos se mărgineşte să spună că sunt probleme cu bugetul.

La finalul victoriei cu 7-1 contra celor de la Brăneşti, Şumudică i-a dedicat succesul lui Dinu "Vamă", acesta absentând din tribune, din cauza conflictului pe care îl are cu patronul pe tema restanţelor.

Chiar şi în aceste condiţii, "vişiniii" au defilat duminică. Cassio, de două ori, Cesinha, Roman, Constantin, Frunză şi Lazăr au semnat golurile Rapidului, în timp ce oaspeţii au reuşit doar să salveze onoarea prin Simion.

"Mai mult decât cele şapte goluri marcate mă bucură jocul. Am marcat 12 goluri în trei-patru zile şi, chiar dacă adversarii au fost mai slabi, nu este deloc uşor să duci mingea în faţa porţii şi să înscrii. Eu am spus mereu că este nevoie de timp până când vor începe să se vadă câteva trasee şi până când jocul echipei se va închega. Antrenorii trebuie lăsaţi să muncească, pentru că şi un bucătar, dacă greşeşte primele trei clătite, patronul nu le scoate la vânzare şi îl lasă pe bucătar să facă altele. La noi nu există răbdare. Avem o şcoală de antrenori foarte bună în România, dar la noi, la Steaua, la echipele mari, nu te aşteaptă nimeni", a spus Şumudică după meci.

×
Subiecte în articol: liga 1