x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Start în Raliul Sibiului 2010, etapă eveniment în IRC

Start în Raliul Sibiului 2010, etapă eveniment în IRC

16 Iul 2010   •   00:00
Start în Raliul Sibiului 2010, etapă eveniment în IRC

Începând cu ediţia din acest an, piloţii şi toţi cei implicaţi în Raliul Sibiului se vor lupta pentru încă două trofee suplimentare.

Organizatorii etapei de la Sibiu, ajunsă la ediţia cu numărul 10, vor acorda trofeul "Star of the Rally" unei persoane care s-a făcut remarcată în timpul Raliului Sibiului. Acest trofeu poate fi câştigat de absolut oricine care şi-a adus contribuţia la acest raliu în calitate de pilot, copilot, oficial, arbitru, spectator sau voluntar.

Trofeul „Star of the Rally" se va acorda, începând cu acest an, la toate ediţiile viitoare ale Raliului Sibiului. „Nu este o idee nouă pentru că au mai existat astfel de iniţiative în tecut, dar acest trofeu este pur şi simplu modul nostru de a mulţumi unei persoane care s-a remarcat în timpul raliului fie printr-o performanţă sportivă, fie printr-un gest de curaj sau printr-o acţiune care a contribuit la buna desfăşurare a competiţiei", a declarat Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Al doilea trofeu, „Speed Max" este dedicat în exclusivitate piloţilor care vor lua startul la fiecare ediţie şi va intra în posesia celui mai rapid pilot pe proba specială Şanta Max, o probă mixtă de macadam şi asfalt, introdusă în premieră în programul raliului.

"Speciala" Şanta Max are o lungime de 23 de kilometri şi este compusă din proba Şanta pe coborâre, o secţiune de aproximativ 2 kilometri pe asfalt şi "speciala" Călugarul.

După ce aseară, în Piaţa Mare a oraşului Sibiu, a avut loc startul festiv, astăzi debutează raliul propriu-zis, piloţii urmând să parcurgă în cele două zile de concurs 147,3 kilometri împărţiţi în 10 probe speciale.


×
Subiecte în articol: stiri