x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Statul vrea să vândă peluza de la stadionul Gloriei Bistriţa, dar nu găseşte cumpărători

Statul vrea să vândă peluza de la stadionul Gloriei Bistriţa, dar nu găseşte cumpărători

30 Sep 2010   •   00:00
Statul vrea să vândă peluza de la stadionul Gloriei Bistriţa, dar nu găseşte cumpărători
Sursa foto: /Intact Images

Licitaţia pentru vânzarea peluzei clubului Gloria Bistriţa, pe care a fost pus sechestru din cauza datoriilor pe care gruparea ardeleană le are faţă de bugetul de stat, a fost amânată, joi, din lipsă de oferte. Administraţia Finanţelor Publice (AFP) Bistriţa, autoritatea care a organizat licitaţia, a precizat că nimeni nu a cumpărat caietul de sarcini, motiv pentru care licitaţia nu s-a putut ţine joi, la ora 12:00, aşa cum se anunţase iniţial.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), statul a cerut 1,17 milioane de lei plus TVA pentru peluza stadionului ACF Gloria 1922 Bistriţa construită din fundaţii izolate sub stâlpi din beton armat, gradene şi planşee din beton armat.

Capacitatea peluzei este de 2.151 scaune, încapările de sub peluză în suprafaţă de 322,50 de metri pătraţi sunt executate din pereţi din zidărie din blocuri de beton, cu finisaje specifice clădirilor sportive, cu utilităţi: iluminat electric, apă, instalaţii de încălzire centrală.

Pentru pasarela de acces la peluză, ANAF a cerut 33.200 de lei plus TVA. Aceasta are o lungime de 21 de metri şi 3,5 metri lăţime şi este construită din profile laminate cu calea de circulaţie din plăci de beton.

Potrivit AFP Bistriţa, licitaţia va fi reluată în mai puţin de 30 de zile. Cei care doresc să participe trebuie să cumpere caietul de sarcini şi să achite o garanţie în valoare de 10 la sută din valoarea bunului licitat. AFP este dispusă să vândă separat peluza şi pasarela de acces.

ANAF a pus sechestru pe bunurile clubului Gloria Bistriţa din cauza datoriilor la bugetul de stat care se ridică la peste un milion de lei.

×
Subiecte în articol: liga 1