x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, două meciuri fără spectatori. Rapid unul!

Steaua, două meciuri fără spectatori. Rapid unul!

12 Noi 2010   •   00:00
Steaua, două meciuri fără spectatori. Rapid unul!
Sursa foto: /Intact Images

Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri, să suspende dreptul cluburilor Rapid şi Steaua de a organiza meciuri cu spectatori pentru o etapă, respectiv două etape, ca urmare a incidentelor de la partida directă din sferturile de finală ale Cupei României. De asemenea, clubul Rapid a primit o amendă de 40.000 de lei, în timp ce Steaua a fost penalizată cu 70.000 de lei.

Potrivit unui oficial al Comisiei de Disciplină a FRF, ambele cluburi au fost judecate din postura de recidiviste: "Ambele echipe au fost judecate pentru torţele aprinse de suporteri din postura de recidiviste, astfel încât s-a dispus suspendarea drepturilor de organizare a meciurilor cu spectatori pentru un meci, în cazul Rapidului, şi două meciuri, în cazul Stelei".

"Nu pot să înţeleg această decizie. Noi n-am avut nici o treabă în toate aceste conflicte. Dacă noi nu mai organizăm nimic, cum să fim suspendaţi tot noi? Mi se pare o decizie ilogică. Vom vorbi şi la club şi probabil că vom face apel la această decizie. Cu Rapid e altă problemă. Clubul Rapid a organizat meciul, era de datoria celor de acolo să se asigure că suporterii nu vor intra cu materialele alea", a spus preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam.

Rapid va disputa fără spectatori partida cu Universitatea Cluj din etapa a 16-a, în timp ce Steaua va juca cu porţile închise meciurile cu Gaz Metan Mediaş (etapa a 15-a) şi CFR Cluj (etapa a 17-a).

×
Subiecte în articol: liga 1