x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, în moarte clinică

Steaua, în moarte clinică

de Mihai Igirosanu    |    02 Oct 2011   •   21:00
Steaua, în moarte clinică

Sirul evenimentelor ieftine de la Steaua pare sa fie interminabil. Patronul Gigi Becali a reusit sa-l impinga si pe Roni Levi spre demisie, oamenii din jurul sau l-au 'rezolvat' si pe Mihai Stoica, a fost instalat un nou antrenor inutil, Ilie Stan, iar echipa ajunsa deja intr-un punct extrem de jos aluneca in continuare. Ajuns in Ghencea doar pentru ca Gigi Becali nu poate sta pe banca tehnica, Ilie Stan isi va bifa si el in CV postul de antrenor al Stelei, lucru care ii va fi util in viitoarele experiente pe la diverse echipe obscure. Pentru a umple spatiul, iata si cateva dintre declaratiile fara nici un fel de importanta ale noului antrenor al 'ros-albastrilor'.

Pregatiti-va, urmeaza niste randuri extrem de interesante! 'Gigi Becali m-a sunat imediat dupa meciul cu AEK Larnaca. M-a intrebat daca sunt pregatit sa vin la Steaua si i-am spus ca da. De cand am inceput sa joc fotbal mi-am dorit sa joc la Steaua, vis care s-a realizat, apoi mi-am dorit sa antrenez Steaua. Dumnezeu stie ce o sa fie. Sper sa duc la capat aceasta responsabilitate. Becali m-a intrebat cu cine vreau sa lucrez, cu Mihai Stoica sau cu Narcis Raducan, si i-am spus: «In situatia de fata, vreau sa lucrez cu Narcis». Mi-as fi dorit sa lucrez cu MM, dar nu in situatia actuala... Atunci, Becali mi-a spus: «Bine, asta este decizia ta»', a declarat noul antrenor pentru cateva luni al Stelei. Cel mai probabil, unul dintre colaboratorii lui Stan va fi Edi Iordanescu.

Narcis Raducan, pe post de 'MM'
Dupa plecarea lui Mihai Stoica, atributiile acestuia au fost preluate de directorul sportiv Narcis Raducan. 'Nu sunt noul manager al Stelei, sunt in continuare director sportiv, desi am preluat o parte dintre atributiile lui Meme Stoica. Pregatirea si studiile mele sunt de director sportiv si cred ca un club de anvergura Stelei trebuie sa aiba oameni foarte bine pregatiti pentru fiecare departament in parte. Nu as avea experienta necesara sa conduc clubul pe plan financiar sau pe plan de marketing', a spus Raducan.

×
Subiecte în articol: steaua bucuresti ilie stan fotbal intern