x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua-Dinamo, derbiul Ligii secunde de fotbal. Autoritățile au luat măsuri speciale de securitate

Steaua-Dinamo, derbiul Ligii secunde de fotbal. Autoritățile au luat măsuri speciale de securitate

de Redacția Jurnalul    |    18 Apr 2023   •   18:00
Steaua-Dinamo, derbiul Ligii secunde de fotbal. Autoritățile au luat măsuri speciale de securitate

Steaua și Dinamo se întâlnesc marți în derbiul Ligii secunde de fotbal. Având în vedere rivalitatea dintre cele două cluburi, autoritățile au anunțat că au luat măsuri speciale privind securitatea.

Partida CSA Steaua București-Dinamo București, ultima din etapa a IV-a a Ligii secunde, va începe marți, la ora 19.00, pe stadionul din Ghencea. În prezent, Poli Iași și Steaua se află pe primele două locuri în clasament, Oțelul Galați este pe trei, iar Dinamo ocupă poziția a patra. Clasamentul play-off ului este completat de Gloria Buzău și Unirea Dej.

La finalul play-off ului, primele două clasate vor promova direct în SuperLigă, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru vor disputa baraj în dublă manșă cu locurile șapte și opt din play out-ul SuperLigii. Steaua nu are drept de promovare, așa că locul său va fi luat de următoarea clasată.

Autoritățile bucureștene au luat măsuri speciale privind securitatea deoarece se așteaptă la incidente provocate de fanii celor două formații. De altfel, un prim incident s-a produs marți, în jurul prânzului, atunci când mai mulți susținători ai echipei Dinamo au intrat în conflict cu jandarmii. Numărul forțelor de ordine de la stadion și de pe traseul galeriilor a fost suplimentat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: steaua dinamo