x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua pune în vânzare sâmbătă biletele pentru finala Cupei! Vezi cum pot fi procurate!.

Steaua pune în vânzare sâmbătă biletele pentru finala Cupei! Vezi cum pot fi procurate!.

17 Mai 2011   •   13:34
Steaua pune în vânzare sâmbătă biletele pentru finala Cupei! Vezi cum pot fi procurate!.

Site-ul oficial al Stelei anunta ca, incepand cu data de 21 mai, fanii isi vor putea achizitiona bilete pentru finala Cupei Romaniei cu Dinamo, programata miercuri, 25 mai, la Brasov.

Pretul unui bilet este de 35 de lei, fanii stelisti urmand sa primeasca tichete de culoarea albastra valabile pentru sectoarele A-G ale tribunei a II-a.

Suporterii stelisti isi pot cumpara tichetele de la casele stadionului din Bulevardul Ghencea, de la magazinul mobil, care se va afla la Brasov, precum si online.

Programul caselor de bilete de la Stadionul Steaua: sambata: 10:00 - 16:00, luni: 12:00 - 18:00, marti: 12:00 - 17:00.

A doua varianta va fi magazinul mobil FC Steaua, care se va afla marti si miercuri la Brasov, in fata hotelului unde vor fi cazati stelistii. Programul de marti va fi intre 14:00 si 20:00, iar cel de miercuri intre 11:00 si 18:00.

Fanii care opteaza sa-si achizitioneze biletele online vor putea sa o faca si din alte orase prin accesarea adresei www.fcsbticketing.com. Acestia isi vor putea ridica tichetele tot de la Stadionul Steaua.

Clubul Steaua a mai anuntat ca un suporter poate achizitiona doar un bilet la finala Cupei Romaniei, prezentand cartea de identitate. Cluburile Steaua si Dinamo vor intocmi tabele cu suporterii care vor fi prezenti la meci, mentionand CNP-ul acestora si modul in care vor ajunge la Brasov si se vor intoarce in Bucuresti.

Steaua va intalni pe Dinamo miercuri, 25 mai, la Brasov, in finala Cupei Romaniei, meci care va fi transmis in direct de Pro TV.

×