x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Iun 2010   •   00:00
Ştiri pe scurt

17 iuie 2010



BEACH VOLEY LA MAMAIA
În perioada 16-20 iunie, la Mamaia, se organizează pentru prima oară în România Campionatul European de volei de plajă CEV Satellite. Competiţia, care va avea loc pe Plaja Casino din Mamaia, este dotată cu premii în valoare totală de 14.000 de euro, iar punctele obţinute contează în clasamentele internaţionale. La evenimentul organizat de FR de Volei şi DJS Constanţa, în colaborare cu FOR Sport, participă 58 de echipe din 21 de ţări. Intrarea publicului este liberă.

MACCARONE, LÂNGĂ GOIAN
Atacantul italian al formaţiei AC Siena Massimo Maccarone s-a transferat la gruparea US Palermo, la care este legitimat şi fundaşul român Dorin Goian. În vârstă de 30 de ani, Maccarone a semnat cu Palermo un contract pe o perioadă de trei ani. Maccarone şi Dorin Goian au fost adversari în semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005-2006, dintre Middlesbrough şi Steaua (0-1, 4-2), italianul înscriind golul prin care echipa engleză
a obţinut calificarea în finală.

VICTORIE PENTRU DULGHERU
Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (foto) a câştigat ieri, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-1, partida disputată cu Alla Kudriavţeva (Rusia), locul 85 WTA, şi a acces în sferturile de finală ale turneului de la s'Hertogenbosch, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. În urma acestei victorii, Dulgheru, care este cap de serie numărul cinci la acest turneu, şi-a asigurat un cec în valoare de 5.625 de euro şi 70 de puncte WTA. În "sferturi", Dulgheru o va întâlni pe Yaroslava Şvedova (Kazahstan), cap de serie numărul patru.

"NICO", OFICIAL LA AS MONACO
Atacantul român Daniel Niculae, liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu AJ Auxerre, a parafat un acord pe trei sezoane cu formaţia AS Monaco. "Internaţionalul român Daniel Niculae, în vârstă de 27 de ani, a semnat pe trei ani cu AS Monaco după ce a trecut cu bine vizita medicală efectuată marţi", a anunţat gruparea din Principat pe site-ul său oficial.

"AVOCATUL" NJOCK
Fostul jucător al Universităţii Craiova, Jeremie Njock, cel care a intermediat transferul lui Henry Antchouet la gruparea din Bănie, spune despre atacantul gabonez că a depăşit episodul din 2007, când a fost suspendat doi ani după ce a fost depistat cu cocaină la un test antidoping. "Am jucat cu Henry la Estoril şi m-a impresionat. El nu se mai gândeşte la trecut, este un alt om acum. Are viteză, e bătăios şi cred că va marca foarte multe goluri pentru Craiova".

×
Subiecte în articol: alte stiri din sport