x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Sep 2010   •   00:00

29 septembrie 2010

DOCTOR MARIUS VIZER
Preşedintele Federaţiei Inter­na­ţionale de Judo, Marius Vizer, va fi prezent vineri la Bucureşti pentru a primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Senatul UNEFS va acorda distincţia pentru dedicaţia, profesionalismul şi contribuţiile privind reprezentarea şi dezvoltarea sportului românesc pe plan mondial. După ce­remonie va avea loc deschiderea oficială a cursurilor universitare 2010-2011, printre invitaţi numărându-se şi campioana olimpică la gimnastică Andreea Răducan, care e doctorand în cadrul UNEFS.

LĂCĂ, LA TREABĂ
Marius Lăcătuş s-a întors luni seară în România pentru a prelua funcţia de antrenor al echi­pei Steaua şi a anunţat că va avea o discuţie "mai amplă" în zilele următoare cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali. "Mi-a spus şi mie că sunt câţiva ju­că­tori la care ar vrea să renunţe din cauza contractelor care au fost făcute, însă vom discuta şi aceste aspecte şi vom vedea da­că vom renunţa la ei sau nu. Am urmărit fiecare meci al Stelei din campionat. Este mult pentru Steaua să fie deja la al patrulea antrenor şi cred că deja a bătut un record", a spus Lăcătuş la revenirea din Spania, adăugând că îi va fi foar­te greu fără familie, dar soţia şi fiica sa i-au înţeles decizia şi vor fi alături de el. Lăcătuş a efectuat ieri primul antrenament la Steaua.

DULGHERU, ÎNVINSĂ
Alexandra Dulgheru, numărul 28 WTA, se calificase luni în turul doi al turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoa­re de două milioane de do­lari, după ce a învins-o pe ru­soaica Ekaterina Makarova, lo­cul 43 WTA, scor 6-3, 6-0. În tu­rul doi, Dulgheru a jucat cu italianca Francesca Schiavone, câştigă­toa­rea de la Ro­land Garros, cap de serie numă­rul 5 şi care a avut bye în prima rundă. Victoria a revenit italiencei în două seturi: 7-5, 6-3. Pentru ac­ce­derea în tu­rul doi, Dulgheru va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare totală de 10.275 de dolari.

×
Subiecte în articol: stiri