x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Oct 2010   •   00:00

4 octombrie 2010



EGAL FĂRĂ GOLURI
Gloria Bistriţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut sâmbătă pe teren propriu, împotriva Unirii Urziceni, în etapa a 10-a a Ligii I. În minutul 45+1, "bistriţeanul" Junio Moraes a ratat un penalty. Antrenorul Gloriei, Laurenţiu Reghecampf, a acuzat atitudinea celor de la Unirea, care "nu şi-au dorit să joace fotbal". "Sunt dezamăgit că nu am marcat. Jucătorii au luptat din minutul 1până în 90, am avut destule ocazii, nu şi noroc. Nu am mai văzut o asemenea echipă, la adversar mă refer, care să nu încerce să joace fotbal nici măcar cinci minute legate", a spus Reghecampf.

GRIGORAŞ, LA PANDURII

Petre Grigoraş a ajuns la un acord cu preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, în vederea preluării postului de antrenor principal, după ce Ionuţ Badea a fost demis sâmbătă, în urma eşecului, 0-2 cu Astra. "M-am înţeles de principiu cu Marin Condescu, avem un acord verbal. Este vorba despre un contract pe trei ani, adică un acord până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Vin într-un moment dificil, în care echipa a reuşit o singură victorie. Vom încerca să ieşim din această situaţie", a spus Grigoraş. După 10 etape, Pandurii ocupă ultimul loc în Liga I, cu 6 puncte.

ŞTIINŢA, CAMPIOANĂ
CSM Ştiinţa Baia Mare a câştigat Divizia Naţională de Seniori la rugby pentru a doua oară consecutiv, în urma victoriei de sâmbătă, 28-21 după prelungiri, în faţa echipei Steaua. "A fost un spectacol frumos. Spre final eram convins că vom câştiga, pentru că m-am bazat pe banca noastră de rezerve, care este cam la acelaşi nivel cu titularii", a spus antrenorul Eugen Apjok, adăugând că finala a fost extrem de tensionată. La rândul său, tehnicianul Stelei, Marin Moţ, a criticat arbitrajul: "În momentul egalării, ştiam că nu mai avem nici o şansă. Ştiam că totul este făcut astfel încât să pierdem".

HCM, AL DOILEA EŞEC
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia germană SG Flensburg-Handewitt, scor 29-22, în cea de-a doua partidă din grupa D a Ligii Campionilor. Formaţia constănţeană pierduse şi meciul de debut, 23-33, în faţa croaţilor de la HC Zagreb. În următoarea partidă, HCM Constanţa va evolua în deplasare, la 10 octombrie, împotriva finalistei ediţiei trecute, Renovalia Ciudad Real. În turul doi al Cupei EHF, handbaliştii de la Energia Pandurii Tg. Jiu au fost învinşi acasă de FC Porto, scor 28-25. Returul va avea loc la 9 octombrie.

×
Subiecte în articol: stiri