x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică a fost demis oficial de la Rapid

Şumudică a fost demis oficial de la Rapid

27 Apr 2011   •   17:37
Şumudică a fost demis oficial de la Rapid
Sursa foto: /Intact Images

Starea de incertitudine privind postul lui Marius Şumudică la gruparea din Giuleşti a luat sfârşit în această după-amiază. Şumudică a fost anunţat de preşedintele Dinu Gheorghe că a fost demis chiar în timpul antrenamentului, în momentul în care le ţinea un discurs jucătorilor.

"Indiferent ce se va întâmpla cu mine, că rămân sau că plec, voi trebuie să munciţi ca să îndepliniţi obiectivul de calificare în cupele europene. Sunteţi jucători profesionişti care trebuie să se antreneze sub comanda antrenorului decis de conducere", a spus Şumudică, după ce înaintea antrenamentului declarase că aşteaptă o decizie a conducerii în privinţa sa.

Antrenorul a dat apoi mâna cu toţi jucătorii şi a părăsit terenul de antrenament! Alături de Şumudică şi de Dinu Gheorghe, de pe teren a ieşit şi Bogdan Andone, solidar cu antrenorul principal, dar şi preparatorul fizic, cei doi primind şi ei decizii de reziliere a contractului de la preşedinte. Un alt secund, Petre Cristian, este cel care a rămas să conducă antrenamentul de azi al Rapidului.

"Nu mai sunt antrenorul Rapidului, aştept o hârtie, mai exact rezilierea contractului, care am înţeles că-mi va fi înmânată mâine. Decizia a fost a domnului Copos. Îmi pare rău că n-am reuşit să duc munca până la capăt, pe de altă parte îmi pare bine că las echipa pe un loc de cupă europeană. Sunt în obiectiv acum, dar asta e decizia patronului şi n-o comentez. Mă doare sufletul că plec de la Rapid, dar nu este decizia mea, este a patronului. Nu comentez deciziile patronului şi ce a declarat. Când va fi nevoie de mine, voi veni la Rapid cu mare plăcere. Urmează mâine să stabilim exact datele rezilierii", a declarat Şumudică.

Tehnicianul nu a dorit să vorbească despre o eventuală preluare a formaţiei CFR Cluj: "Este o problemă pe care nu pot s-o discut pentru că sunt sub contract cu Rapid. Până nu semnez rezilierea, nu pot să dau informaţii de acest gen".

×
Subiecte în articol: rapid marius sumudica fotbal intern