x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică: "Am pierdut aiurea pe trei greşeli grave"

Şumudică: "Am pierdut aiurea pe trei greşeli grave"

19 Mar 2011   •   10:39
Şumudică: "Am pierdut aiurea pe trei greşeli grave"
Sursa foto: /Intact Images
157096-154237-20110228115658021.jpg

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat, vineri, după înfrângerea cu Gloria Bistriţa, scor 2-3, că nu simte că postul său este în pericol, dar că va renunţa dacă şefii clubului cred că aceasta ar fi cea mai bună soluţie pentru redresarea echipei.

"A fost un joc ciudat, am marcat, am dominat, dar am făcut o greşeală şi ne-au egalat. Apoi jocul a luat o altă turnură. Am pierdut aiurea pe trei greşeli grave şi sunt dezamăgit. Nu este posibil să marcăm două goluri în deplasare şi să pierdem. Felicit Gloria, dar publicul care m-a înjurat tot meciul a uitat că, poate dacă nu eram eu, Gloria era în Divizia B. Asta este, bine faci, bine găseşti. Nu ştiu dacă postul meu e în pericol, eu am contract, dacă sunt nemulţumiţi şi cred că asta este o soluţie, nu e nici o problemă", a spus Şumudică.

"Traversăm o perioadă dificilă, chiar nu-mi dau seama ce se întâmplă. Sperăm să trecem peste ea cât mai repede. Cred că dacă vom câştiga un meci, ne vom reveni. Problema este în deplasare, nu ştiu ce se întâmplă. Nu am pierdut şansa pentru un loc de cupele europene, mai avem meciuri, vom vedea la sfârşit unde ne vom clasa. Luptăm pentru Rapid, luptăm pentru toată lumea, nu ne-a dat de înţeles că pleacă. Mai avem de jucat şi de luptat. Toţi suntem dezamăgiţi, este vina noastră, a tuturor", a spus şi mijlocaşul Mihai Roman, autorul primului gol şi cel care a apărat poarta Rapidului după eliminarea lui Dani Coman.

×