x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică: "E deranjant când rezultatele nu sunt stabilite pe teren"

Şumudică: "E deranjant când rezultatele nu sunt stabilite pe teren"

24 Feb 2011   •   13:55
Şumudică: "E deranjant când rezultatele nu sunt stabilite pe teren"
Sursa foto: /Intact Images
153501-20101122144253023.jpg

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, este nemulţumit că anul 2011 a început în Liga 1 cu un meci jucat la "masa verde", după ce Pandurii nu a fost programată la întâlnirea cu Oţelul. Giuleştenii vor juca prima partidă din acest an, vineri, de la ora 20:30, cu Unirea Urziceni.

"Deja suntem prima echipă care deschidem balul, fiindcă un meci s-a disputat pe la comisii. Pandurii - Oţelul nu este problema mea şi nici a jucătorilor mei. Eu o să încerc să le explic băieţilor lucrul ăsta. E adevărat că e deranjant când rezultatele sunt stabilite în altă parte şi nu pe terenul de joc. Dar noi trebuie să facem orice să ne atingem obiectivul. Noi şi în tur, când s-a greşit în favoarea noastră, în meciul egal cu Pandurii, am recunoscut. Atunci au apărut anumiţi oameni din fotbal şi au strigat «jaf armat», dar alţii, când se greşeşte în favoarea lor, nu mai recunosc", a spus tehnicianul.

Şumudică a menţionat că formaţia giuleşteană va încerca să câştige numai pe teren partidele rămase din acest sezon. "Noi suntem învăţaţi cu astfel de decizii, după cazurile «bricheta» şi «Varga-Bălan». Acolo scrie: «Am fost, suntem şi vom fi singuri împotriva tuturor». Ăsta e sloganul la Rapid. De aia suntem noi mai curaţi faţă de alte echipe. Rapidul în acest sezon va încerca să câştige numai pe teren", a mai declarat Şumudică.

×
Subiecte în articol: rapid liga 1 fotbal intern