x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Şumudică, suspendat două etape! Bornescu stă un meci!

Şumudică, suspendat două etape! Bornescu stă un meci!

05 Apr 2011   •   14:32
Şumudică, suspendat două etape! Bornescu stă un meci!
Sursa foto: /Intact Images

Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat pe Marius Şumudică, a fost suspendat două etape, după eliminarea de la meciul cu Gaz Metan Mediaş şi a primit o penalitate sportivă de 3.500 de lei.

După al doilea gol al echipei sale, antrenorul Rapidului s-a dus în dreptul galeriei pentru a se bucura alături de suporteri, el aruncându-se pe burtă. În urma acestui gest, arbitrul Teodor Crăciunescu l-a trimis în tribună pe Şumudică, care, înainte de a părăsi terenul, l-a pupat pe central.

Portarul Rapidului, Mircea Bornescu, a fost suspendat o etapă şi a primit penalitate sportivă de 740 de lei. După fluierul final al meciului cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de Rapid cu scorul de 2-1, portarul giuleştean a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu în urma unor incidente cu jucătorii echipei oaspete la mijlocul terenului.

Totodată, FC Timişoara a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru artificiile aprinse de spectatori în tribune, fără a fi aruncate în teren, la meciul cu Steaua, scor 0-0.

Mendy, de la Universitatea Cluj, eliminat în meciul cu Dinamo, a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei.

Gruparea FC Braşov, care se afla la comisie deoarece la meciul cu Oţelul Galaţi ambele galerii au stat la peluză, a cerut un nou termen, care i s-a şi aprobat, pentru 8 aprilie. Oficialii braşoveni au precizat că vor aduce o aprobare de la Comisia de Licenţiere a FRF prin care li se dă dreptul ca la meciurile de pe teren propriu ambele galerii să stea în aceeaşi peluză.

×
Subiecte în articol: rapid lpf marius sumudica fotbal intern