x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meciurile zilei în Superliga:U Cluj întâlnește pe Poli Iași, Farul joacă în deplasare cu FCU Craiova

Meciurile zilei în Superliga:U Cluj întâlnește pe Poli Iași, Farul joacă în deplasare cu FCU Craiova

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2023   •   16:40
Meciurile zilei în Superliga:U Cluj întâlnește pe Poli Iași, Farul joacă în deplasare cu FCU Craiova
Sursa foto: FB Farul Constanța

U Cluj întâlnește pe teren propriu formația Poli Iași, iar Farul Constanța joacă în deplasare cu FCU Craiova. Este vorba despre meciurile de duminică din etapa a VIII-a a Superligii de fotbal.

Partida U Cluj-Poli Iași va începe la ora 13.30. Ambele echipe au avut un start prost de campionat și își propun să câștige puncte. Gazdele au adunat șapte puncte în șapte partide și se află pe locul 12 în clasamentul Superligii. Ieșenii stau mai prost. Ei au doar trei puncte obținute în șase partide și sunt pe ultimul loc.

Startul meciului FCU Craiova-Farul Constanța va fi la ora 21.30. Oltenii nu au decât șase puncte și se află pe locul 14, în timp ce campionii României sunt pe locul 8 având nouă puncte. Liderul clasamentului este FCSB cu 18 puncte.

Vineri și sâmbătă s-au desfășurat patru partide din etapa a VIII-a. Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au încheiat la egalitate, scor 2-2, iar Rapid București a învins, în Giulești, cu 4-0, formația Dinamo București. De asemenea, CFR Cluj s-a impus în deplasare, scor 4-1, în fața celor de la FC Voluntari, în timp ce FCSB a câștigat partida disputată în Ghencea cu Univ.Craiova, scor 3-0.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga fotbal