x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj - Farul Constanța închide etapa a 14-a din SuperLigă

CFR Cluj - Farul Constanța închide etapa a 14-a din SuperLigă

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   17:30
CFR Cluj - Farul Constanța închide etapa a 14-a din SuperLigă
Sursa foto: Hepta

Ultimele două partide din etapa a XIV-a a Superligii de fotbal se desfășoară luni. FC Botoșani va juca pe teren propriu cu U Cluj, în timp ce CFR Cluj și Farul Constanța se vor confrunta în derbiul etapei.

Partida FC Botoșani-U Cluj va începe la ora 17.30. FC Botoșani este pe ultima poziție a clasamentului și are mare nevoie de puncte. Moldovenii nu au decât 6 puncte adunate în 13 etape. Oaspeții se află pe locul 10 având 16 puncte.

Partida CFR Cluj-Farul Constanța se va disputa la Cluj-Napoca de la ora 20.30. Clujenii sunt pe locul doi în clasament cu 27 de puncte, iar constănțenii au 20 de puncte și se află pe poziția a șaptea.

Celelalte partide ale etapei s-au desfășurat în weekend. Vineri, Sepsi Sf.Gheorghe s-a impus în deplasare, scor 2-0, în fața celor de la FC Voluntari, în timp ce Dinamo București și Poli Iași au încheiat la egalitate, 0-0.

Sâmbătă, au fost alte două rezultate de egalitate în partidele Oțelul Galați-FC Hermannstadt 1-1 și Petrolul Ploiești-FCSB 2-2.

Duminică, UTA a câștigat în deplasare meciul cu FCU Craiova, 3-2, iar Rapid București s-a impus în Giulești cu 2-0 în partida cu Univ. Craiova.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: superliga fotbal