x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Superliga: Duminică se joacă meciuri cu miză pentru calificarea în play-off la București și Sibiu

Superliga: Duminică se joacă meciuri cu miză pentru calificarea în play-off la București și Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2023   •   20:40
Superliga: Duminică se joacă meciuri cu miză pentru calificarea în play-off la București și Sibiu
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

FC Hermannstadt-U Craiova 1948 și FCSB-Sepsi Sf.Gheorghe sunt meciurile din Superliga de fotbal care se vor desfășura duminică. Ambele partide fac parte din etapa a 30-a, ultima din sezonul regular, și au importanță pentru calificarea în play-off.

Partidele vor începe la ora 21.00. FC Hermannstadt luptă pentru evitarea retrogradării și are nevoie de puncte pentru a-și îmbunătăți situația în ierarhia din play-out. Sibienii au 29 de puncte și se află pe locul 13. Oltenii, însă, sunt pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Ei au 40 de puncte, dar și un meci restanță, în deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe. Asta după ce întâlnirea dintre cele două formații, din luna ianuarie, a fost suspendată din cauza scandărilor suporterilor, iar oficialii FRF au decis rejucarea partidei.

În al doilea meci al zilei se vor întâlni FCSB și Sepsi. Bucureștenii sunt implicați în lupta pentru titlu și au nevoie de puncte pentru a se păstra aproape de primele două clasate, Farul Constanța și CFR Cluj. FCSB are 54 de puncte cu 10 în minus față de constănțeni și șase de recuperat față de clujeni.

Etapa 30 este ultima din sezonul regular al competiției. La finalul etapei, punctele obținute de fiecare formație se vor înjumătăți și se va stabili ierarhia din play-off și play-out.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: superliga meciuri