x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern SuperLiga: Penultima partidă a sezonului. FCU Craiova - Universitatea Craiova

SuperLiga: Penultima partidă a sezonului. FCU Craiova - Universitatea Craiova

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   16:40
SuperLiga: Penultima partidă a sezonului. FCU Craiova - Universitatea Craiova

FCU Craiova și Universitatea Craiova se întâlnesc, duminică, în penultima partidă a sezonului regular din Superliga de fotbal. Partida va începe la ora 20.45. Meciul nu poate schimba foarte mult situația în clasament.

Partida face parte din etapa 30 a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regular. FCU Craiova se află pe locul 13 în clasament cu 31 de puncte și poate urca o poziție sau două în ierarhie. Indiferent de rezultat FCU va juca în play-out, în timp ce Universitatea va fi în play-off. Univ. Craiova are 46 de puncte și se află pe locul 4.

În ultima etapă din sezonul regular al Superligii de fotbal s-au desfășurat vineri cinci partide. Dinamo București a învins cu 1-0 UTA Arad, CFR Cluj a trecut cu același scor de Hermannstadt, iar Sepsi Sf.Gheorghe a învins în deplasare cu 2-1 pe Petrolul Ploiești. Partidele FC Botoșani-Farul Constanța și FC Voluntari-U Cluj s-au încheiat nedecise, scor 0-0.

Sâmbătă s-a disputat derbiul Rapid-București-FCSB. Rapidiștii au învins clar, scor 4-0, și au încins lupta pentru titlu. Din sezon a mai rămas de jucat și partida Oțelul Galați-Poli Iași, luni, de la ora 20.00.

FCSB, Rapid București, CFR Cluj, Univ.Craiova, Sepsi Sf.Gheorghe și Farul Constanța s-au calificat în play-off. Celelalte zece echipe vor juca în play-out. Clasamentul în play-off și în play-out va fi stabilit după înjumătățirea punctelor obținute de fiecare echipă în sezonul regular.

×