x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern SuperLiga: Transferuri la FC Bihor

SuperLiga: Transferuri la FC Bihor

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2024   •   18:45
SuperLiga: Transferuri la FC Bihor
Sursa foto: Hepta

Clubul FC Bihor Oradea anunţă parafarea a două noi transferuri. Este vorba despre tinerii jucători Sebastian Cucu şi Gelu Gitye.

Născut la 2 septembrie 2005, în Oradea, Sebastian Ştefan Cucu evoluează pe postul de mijlocaş şi vine la clubul de fotbal fanion al judeţului Bihor după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Lotus Băile Felix.

Sebastian Cucu este format la LPS Bihorul şi reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători ai noului val al tinerilor fotbalişti din Bihor.

După un sezon bun cu echipa bihoreană care activat în Seria a 10-a a Ligii a III-a, Sebastian Ştefan Cucu vine la FC Bihor, pentru care a semnat un contract valabil cinci ani.

Sebastian Cucu este mijlocaş dreapta, dar poate fi folosit şi ca fundaş lateral, dreapta sau stânga.

Născut la 27 iunie 2006 în Oradea, Gelu Gitye este mijlocaş central şi vine şi el de la Lotus Băile Felix. Precum colegul său, Sebastian Cucu, şi Gelu Gitye este un jucător format la LPS Bihorul, dar care a jucat la echipa din Sânmartin începând cu luna februarie a anului 2022. Astfel, Gelu a acumulat deja o anumită experienţă la seniori, evoluând pentru Lotus în Liga a III-a.

Şi Gelu Adrian Gitye a semnat pentru FC Bihor un contract valabil timp de cinci sezoane.

×
Subiecte în articol: fc bihor transferuri superliga