x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Suporterii lui Dinamo au achitat toate salariile restante ale jucătorilor

Suporterii lui Dinamo au achitat toate salariile restante ale jucătorilor

17 Feb 2021   •   21:44
Suporterii lui Dinamo au achitat toate salariile restante ale jucătorilor

Suporterii echipei de fotbal Dinamo București au anunțat astăzi că „la jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie!”

Situația este fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar și a fotbalului românesc la nivel de primă ligă. Suporterii echipei din Bulevardul Ștefan cel Mare au reușit să aducă la zi toate salariile jucătorilor din banii strânși prin programul „Doar Dinamo București”.

„Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit suporterii lui Dinamo”, declară susținătorii „câinilor roșii”.

Aceștia sunt de părere că pentru lumea fotbalului românesc acest lucru este ceva neobișnuit, în condițiile în care în Liga 1 mai există probabil doar două cluburi unde sunt achitate salariile pe luna ianuarie.

Reprezentanții suporterilor dinamoviști subliniază că succesul lor în a demonstra că un club poate fi ținut de suporteri deranjează.

În scrisoarea lor către suporteri, dinamoviștii le mulțumesc pensionarilor, „câinilor” tineri, copiilor și tuturor celor care au făcut efortul de a contribui cu câte puțin la această performanță și îi îndeamnă pe cei care încă nu au făcut-o să se alăture programului DDB.

Intenția inițiatorilor este acum aceea de a colecta prin platforma DDB încă un milion de lei, pentru a sprijini clubul să își obțină licența și să plătească salarii și alte cheltuieli.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti fotbal