x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS anunţă luni deciziile în cazurile Timişoara, Bistriţa şi Bihor

TAS anunţă luni deciziile în cazurile Timişoara, Bistriţa şi Bihor

15 Iul 2011   •   12:29
TAS anunţă luni deciziile în cazurile Timişoara, Bistriţa şi Bihor

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a informat cluburile Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor ca decizia legata de procesul intentat de acestea impotriva FRF si UEFA va fi anuntata luni, 18 iulie. Site-ului oficial al lui Poli Timisoara a postat faxul de la TAS, in care se arata ca deliberarile continua, astfel ca decizia va fi anuntata, luni, in jurul pranzului.

In 8 iulie, TAS anuntase ca va audia partile in 13 si 14 iulie si va da o decizie pana la 22 iulie in cazul apelurilor formulate de cluburile FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor la decizia FRF de a nu le acorda licenta. TAS precizase ca pe agenda sa sunt urmatoarele memorii: Fotbal Club Timisoara SA vs. UEFA; Fotbal Club Timisoara SA vs. FRF; CS FC Bihor Oradea vs. FRF & LPF; "Club Fotbal Gloria 22" Bistrita vs. FRF si LPF.

Vicecampioana FC Timisoara, care de curand a revenit la numele Poli Timisoara, nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Toate cele trei cluburi au facut apel la TAS in urma acestor hotarari ale FRF.

×