x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tragerea la sorţi Europa League: Steaua lui Roni Levi va juca împotriva fostei echipe a tehnicianului israelian, Maccabi Haifa

Tragerea la sorţi Europa League: Steaua lui Roni Levi va juca împotriva fostei echipe a tehnicianului israelian, Maccabi Haifa

26 Aug 2011   •   12:14
Tragerea la sorţi Europa League: Steaua lui Roni Levi va juca împotriva fostei echipe a tehnicianului israelian, Maccabi Haifa

Vineri, la Monte Carlo, a avut loc tragerea la sorti a componentei grupelor Europa League, faza in care vor evolua si trei echipe romanesti, Steaua, Rapid si FC Vaslui.

Repartizata in a doua urna valorica, Steaua va juca in grupa J, alaturi de Schalke 04, Maccabi Haifa, echipa antrenata intre 2003 si 2008 de actualul tehnician din Ghencea, Roni Levi, care a castigat trei titluri in Israel cu aceasta echipa, si cipriotii de la AEK Larnaka.

Rapidul are, la randul sau, o grupa accesibila, C, in care va juca impotriva lui PSV Eindhoven, Hapoel Tel Aviv si Legia Varsovia, inca un adversar din Polonia dupa cel eliminat in play-off, Slask Wroclaw.

In schimb, FC Vaslui va avea parte de o misiune imposibila in grupa D, acolo unde le va avea ca adversare pe Sporting Lisabona, Lazio si FC Zurich.

Tragerea la sorti de vineri a fost efectuata, printre altii, de Miodrag Belodedici, oficialul FRF fiind invitat in calitate de ambasador oficial al finalei Europa League 2012, care se va desfasura pe National Arena din Bucuresti.

Aceasta arena va gazdui in acest sezon meciurile considerate pe teren propriu pe care le vor disputa Steaua si Rapid in Europa league, respectit Otelul Galati in Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: steaua rapid europa league fc vaslui roni levi