x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Transferul lui Pleşan la Arles a picat din cauza banilor

Transferul lui Pleşan la Arles a picat din cauza banilor

20 Iul 2010   •   00:00
Transferul lui Pleşan la Arles a picat din cauza banilor
Sursa foto: /Intact Images

Mihăiţă Pleşan, anunţat ca şi transferat la echipa Arles-Avignon, a declarat, marţi, pentru agenţia Mediafax, că mutarea sa a picat pentru că Liga Profesionistă din Franţa nu i-a permis nou-promovatei în Ligue 1 să mai efectueze transferuri din cauza bugetului.

"Transferul meu a picat din cauză că francezii au probleme cu banii. Eu m-am înţeles cu ei, însă în Franţa nu este ca la noi. Există o comisie în care se anunţă un buget şi, dacă o echipă depăşeşte acest buget, nu mai are voie să faci transferuri. Arles era la limită", a spus Pleşan.

Mijlocaşul a precizat că mai sunt şanse să se transfere la Arles-Avignon, dar acestea sunt foarte mici. "Ei şi acum încearcă să facă tot posibilul să se realizeze transferul, să vină cu o altă sumă de bani pe care să o vireze în cont şi să poată efectua transferul. Antrenorul este disperat să mă transfere deoarece vrea foarte mult. să mă aibă în echipă. Mai este o mică şansă, dar la ei nu prea se face aşa, e greu să le accepte un nou buget", a explicat el.

Pleşan se pregăteşte momentan alături de jucătorii care nu fac parte din lotul Stelei. "M-am întors în România, fac antrenamente cu cei care nu sunt în lotul Stelei. O să discut cu cei de la Steaua şi dacă nu ne înţelegem, o să mă duc la o altă echipă din ţară. Sigur nu o să ajung la echipa a doua. Eu am fost plecat pentru un transfer în străinătate. Nu este vorba că nu vreau eu, dar oricum nu depinde de mine", a precizat fotbalistul, care a adăugat că a avut oferte de la două echipe din România înaintea plecării în Franţa. "Au fost două oferte din ţară pentru mine, dar pe urmă toată lumea a aflat că plec în Franţa".

Din 2007, Mihăiţă Pleşan a fost legitimat la Steaua. El a mai evoluat la Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti şi FC Timişoara. Pleşan are şapte prezenţe în naţionala României pentru care a marcat un gol.

×
Subiecte în articol: stiri