x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tricolorii au plecat în Bosnia. Lupescu: "Cred că Mutu va juca"

Tricolorii au plecat în Bosnia. Lupescu: "Cred că Mutu va juca"

24 Mar 2011   •   16:52
Tricolorii au plecat în Bosnia. Lupescu: "Cred că Mutu va juca"
Sursa foto: /Intact Images
158025-lupescu-intact-images-20101012155040021.jpg

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, este optimist că atacantul Adrian Mutu, care nu a participat la antrenamentul de azi al naţionalei, va putea să joace în meciul de la Zenica. Înaintea plecării în Bosnia, Lupescu a confirmat că Mutu este răcit şi că medicul Pompiliu Popescu i-a recomandat o zi de pauză.

"Cred că Mutu o să fie bine, aşa sperăm. Doctorul ştie mai bine dacă va putea juca. Este puţin răcit, a avut temperatură şi este mai bine să stea o zi. Noi sperăm că va juca şi în Bosnia şi cu Luxemburg", a spus Lupescu.

Jucătorii echipei naţionale a României, Adrian Mutu şi Cristian Chivu, nu au participat la antrenamentul de joi dimineaţă, care a avut loc pe stadionul Dinamo. Mutu, răcit, a rămas în cantonamentul de la Mogoşoaia alături de antrenorul secund Ştefan Iovan, de asemenea gripat.

După ce staful echipei naţionale şi toţi jucătorii, mai puţin Răzvan Raţ, au trecut de filtrul de control al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă", a avut loc o pană de curent. Răzvan Raţ, care nu trecuse încă de filtrul de control, a fost nevoit să aştepte aproximativ cinci minute până când aparatele au fost repuse în funcţiune.

Din delegaţia echipei naţionale, care trebuia să plece la ora 17:00 cu un avion charter, mai fac parte Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Mircea Rădulescu, Adalbert Kassai şi Cosmin Contra.

Partida Bosnia - România, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, va avea loc, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis de Pro TV, de la ora 20:15.

×