x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj și iese din zona fierbinte

U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj și iese din zona fierbinte

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2023   •   22:34
U Craiova 1948 învinge categoric pe U Cluj și iese din zona fierbinte
Sursa foto: FC Universitatea Cluj

Șepcile Roșii conduse de Ioan Sabău au suferit vineri seara o înfrângere categorică cu 0-5,în deplasare la U Craiova 1948, pe un stadion gol, meciul disputându-se fără spectatori, după ce conducerea clubului a decis să nu permită accesul fanilor, după evenimentele de la Sfântu Gheorghe.

 

În ciuda faptului că au avut o posesie usor superioară, și mai multe prezențe în fața porții oltenilor, clujenii au fost ineficienți, doar 2 din mingile trimise spre poartă, din cele 11, prinzând cadrul buturilor lui Gurău.

În schimb, gazdele au avut un randament de invidiat, 5 din cele 9 șuturi pe cadrul porții oprindu-se în plasa lui Iliev.

După doar 25 de minute de joc, craiovenii conduceau cu 2-0, datorită unei duble reușite a lui Chițu, în minutele 12 și 25, din pasele lui Albu și Bahassa.

Până la pauză, gazdele au mai înscris o dată pentru 3-0, în minutul 36, prin autorul primului asist, Albu, servit de același Bahassa.

A venit apoi rândul lui Albu să-i întoarcă favorul lui Bahassa, acesta marcând pentru 4-0, în minutul 82.

Tabela a închis-o tânărul moldovean Vladislav Blanuta, în minutul 90, din pasa nigerianului Jibril Ibrahim.

U Cluj rămâne pe locul 14 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 urcă momentan până pe locul 9, cu 27 de puncte, la 5 distanță de un eventual loc de play-off.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: U Craiova 1948 u cluj