x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un nou tehnician la Universitatea Craiova

Un nou tehnician la Universitatea Craiova

07 Feb 2021   •   17:30
Un nou tehnician la Universitatea Craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova are un nou antrenor, în persoana grecului Marinos Ouzounidis, în vârstă de 52 de ani.

''Sperăm într-o colaborare cât mai lungă şi cu cât mai multe efecte pozitive, să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem. Este un nume de referinţă al fotbalului elen, un fost fotbalist. A avut şi o carieră de fotbalist deosebită, în special la Panathinaikos, urmată de o carieră de antrenor destul de fructuoasă. A fost antrenor la Panathinaikos, la Xanthi, în Cipru la APOEL Nicosia, cu care a câştigat campionatul. Îi doresc să ne readucă zâmbetul şi speranţa că putem să ne îndeplinim acel obiectiv maximal, de a câştiga campionatul'', a spus preşedintele clubului, Sorin Cârţu.

În următoarele zile vor mai fi realizate câteva transferuri.

Tehnicianul gresc este cel de-al patrulea anternor al echipei din Bănie din acest sezon. Mai întâi a fost italianul Cristiano Bergodi, care a demisionat după primele zece etape, finalizate cu 8 victorii și 2 eşecuri). A urmat Corneliu Papură, care şi-a reziliat contractul pe 30 ianuarie, încheind cu 2 victorii, 7 egaluri şi un eşec. În ultimele două etape, echipa a fost pregătită de antrenorul interima Dragoş Bon, care a obţinut victorii cu Poli Iaşi şi Dinamo.

×