x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova – Rapid București 1-1, în ultimul meci al etapei a 29 a Superligii

Universitatea Craiova – Rapid București 1-1, în ultimul meci al etapei a 29 a Superligii

de Redacție Jurnalul    |    04 Mar 2024   •   22:32
Universitatea Craiova – Rapid București 1-1, în ultimul meci al etapei a 29 a Superligii
Sursa foto: Universitatea Craiova

Derby-ul penultimei etape a Superligii, dintre Universitatea Craiova și Rapid București, a închis runda cu o remiză. Rezultatul de 1-1 (1-0), nu satisface niciuna dintre echipe. Rapid, pe locul secund în clasament, se distanțează la 12 puncte de FCSB.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, ambele echipe pot spune că au pierdut două puncte, miza fiind apropierea de liderul clasamentului, FCSB, care are acum 12 puncte mai mult ca Rapid București și 18 peste Universitatea Craiova, care ocupă locul 4.

Oltenii au marcat primii, în minutul 30, după ce Hasani și Krasniqi au ratat ocazii importante de a înscrie pentru vișinii. Mitriță a primit o pasă foarte bună în careu de la Bancu și a șutat din prima, lăsându-l nemișcat pe portarul Aioani.

Mitriță a fost la un pas de dublă și de 2-0, imediat după reluarea jocului, dar golul a venit în minutul 49 la cealaltă poartă, unde Hromada a interceptat din alunecare o angajare de manual a lui Krasniqi, din flancul drept, la marginea careului mic, egalând scorul pe tabelă.

În minutul 86, giuleștenii au reclamat un fault în careu, dar arbitrul Barbu nu a acordat penalty.

Situații de a marca au mai avut ambele echipe, dar s-a încheiat 1-1, cu Rapid București în continuare pe locul secund în Superligă. Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 46 de puncte, și va rămâne pe acest loc și la finalul sezonului regulat, indiferent de rezultatele ultimei etape.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: universitatea craiova rapid bucuresti