x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova va juca tot la Turnu Severin

Universitatea Craiova va juca tot la Turnu Severin

15 Iul 2010   •   00:00

Conducerea clubului Universitatea Craiova a decis, după discuţiile de joi cu oficialităţi din cadrul Primăriei Craiova, ca partidele de pe teren propriu din noul sezon al Ligii I să se dispute tot la Turnu Severin, unde a evoluat în returul campionatului precedent.

Oficialii primăriei nu au putut garanta faptul că în următoarea perioadă vor monta 25.000 de scaune pe Stadionul Ion Oblemenco şi că vor achiziţiona o tabelă de marcaj până anul viitor. Conducerea grupării Universitatea Craiova solicitase, de asemenea, stabilirea unei date pentru un referendum, prin care populaţia oraşului ar fi urmat să fie consultată pentru construirea unui nou stadion în următorii trei ani.

La ieşirea de la discuţiile avute la primărie, preşedintele executiv Gheorghiţă Geolgău a declarat că va demisiona dacă Universitatea nu va reveni pe stadionul din Craiova. "Plec de aici cu un gust amar. Dacă nu ne întoarcem la Craiova, îmi dau demisia. Numai eu ştiu câte discuţii au existat pe tema aceasta şi nu voi suporta ca echipa să nu se întoarcă din cauza unor probleme de procedură", a declarat Geolgău.

La începutul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de primărie să părăsească arena "Ion Oblemenco" începând cu 31 ianuarie, când expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

×
Subiecte în articol: stiri