x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Usain Bolt nu va mai alerga în acest sezon

Usain Bolt nu va mai alerga în acest sezon

10 Aug 2010   •   00:00
Usain Bolt nu va mai alerga în acest sezon
Sursa foto: /Reuters

Sprinterul Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic şi deţinătorul recordurilor mondiale în probele de 100 şi 200 metri liber, este indisponibil până la finalul sezonului de atletism, din cauza unor probleme la spate, a anunţat firma PACE Sports Management, care îl impresariază pe atletul jamaican.

Bolt s-a retras de la următoarele două reuniuni din cadrul circuitului Diamond League, de la Zurich şi Bruxelles, la recomandarea medicilor. "Sunt foarte dezamăgit că ratez aceste două reuniuni, dar sunt sigur că este mai bine aşa, să nu îmi asum riscuri în acest an", a spus Usain Bolt.

Medicul care l-a consultat pe Bolt la Munchen, Hans Mueller-Wohlfahrt, l-a avertizat pe sportivul jamaican că riscă să se accidenteze la ischio-jambieri sau la pulpă, în cazul în care va continua să concureze în ciuda durerilor pe care le are la spate.

"Pe de altă parte, RMN-ul făcut a arătat că tendonul lui Ahile este vindecat complet. În vederea carierei sale viitoare, considerăm că un tratament mai aprofundat pentru problemele la spate, urmat de o lungă perioadă de repaus, va fi în interesul lui Bolt", se arată într-un comunicat postat pe site-ul firmei care îl impresariază pe Bolt.

×
Subiecte în articol: stiri