x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Echipa lui Rednic, prima victorie în Superligă: UTA – Poli Iași 1-0

Echipa lui Rednic, prima victorie în Superligă: UTA – Poli Iași 1-0

de Redacția Jurnalul    |    04 Aug 2023   •   21:09
Echipa lui Rednic, prima victorie în Superligă: UTA – Poli Iași 1-0

UTA Arad a învins, vineri seara, în primul meci al etapei a 4-a a Superligii, pe Politehnica Iași, obținând prima victorie a sezonului, în fața propriilor suporteri. Arădenii s-au impus cu 1-0 (1-0), iar moldovenii au terminat meciul în 10 oameni, după ce le-a fost anulat și un gol.

După ce etapa trecută furnizau surpriza începutului de sezon, învingând Farul Constanța în deplasare, ieșenii s-au recunoscut învinși pe Arena Francisc Neuman, singurul gol al gazdelor fiind marcat în minutul 8 de slovacul Andrej Fabry, cu un șut deviat, din marginea careului de 16 metri.

Phelipe a avut două șanse de a egala înainte de pauză, pentru ca Roman și Hlistei să rateze și ei ocazii clare de gol în prima parte a reprizei secunde.

Samayoa a egalat în cele din urmă, în minutul 80, la capătul unei centrări, însă reușita a fost anulată de VAR, pe motiv de offside.

Mai mult, ieșenii au rămas și în 10 oameni, pe final de meci, când același Samayoa a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în al 8-lea minut suplimentar de joc.

UTA Arad are acum 4 puncte, în timp ce moldovenii rămân cu cele 3 puncte din victoria împotriva Farului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: uta arad poli iaşi superliga