x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victor Crivoi s-a calificat în turul secund la Bucureşti

Victor Crivoi s-a calificat în turul secund la Bucureşti

21 Sep 2010   •   00:00
Victor Crivoi s-a calificat în turul secund la Bucureşti
Sursa foto: /Intact Images

Jucătorul român Victor Crivoi s-a calificat în turul doi la BCR Open România, turneu dotat cu premii în valoare totală de 368.450 euro. În runda inaugurală, Crivoi l-a învins fără probleme, scor 6-4, 6-0, pe spaniolul Santiago Ventura, jucător venit din calificări, din postura de lucky looser. Crivoi va juca în turul secund cu italianul Potito Sterace, cap de serie numărul 3, care a avut liber în primul tur.

"Nu a fost deloc un meci uşor, pentru că Ventura m-a bătut în ultimele două meciuri şi mi-a fost destul de greu în teren. Ventura mi-a părut puţin obosit sau plictisit, probabil că se află şi pe final de carieră, iar eu am început destul de bine primul set. Ştiam că trebuie să menţin ritmul şi astfel am reuşit să câştig. De acum trebuie să mă concentrez pe meciul cu Starace, iar dacă voi trece de turul doi, iar Victor va ajunge şi el în sferturi, ar fi foarte frumos să avem un sfert de finală românesc. Îi urez şi lui mult succes şi sper să ne întâlnim", a spus Crivoi după meci.

Tot azi, Marius Copil, beneficiarul unui wild-card, a pierdut în primul tur în faţa italianului Simone Vagnozzi, jucător venit din calificări, scor 6-7 (4), 4-6.

Alte rezultate înregistrate, azi, în primul tur:
Jeremy Chardy (Franţa, cap de serie 8) - Guillaume Rufin (Franţa) 6-0, 6-2
Tobias Kamke (Germania) - Fabio Fognini (Italia) 6-3, 7-5
Pablo Andujar (Spania) - Maximo Gonzalez (Argentina) 6-3, 6-4
Simon Greul (Germania) - Michal Przysiezny (Polonia) 6-3, 6-4

×
Subiecte în articol: stiri