x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victorie în ritm de samba

Victorie în ritm de samba

26 Iul 2010   •   00:00
Victorie în ritm de samba
Sursa foto: /GSP.ro

Gaz Metan Mediaş a trecut cu brio primul examen din noul sezon al Ligii 1, învingând în deplasare, la Buzău, pe nou-promovata Victoria Brăneşti cu scorul de 3-2, la capătul unui meci în care mijlocaşul brazilian al oaspeţilor Eric de Oliveira a fost cel mai bun om de pe teren.

Partida se anunţa a fi cea mai neinteresantă, însă ea a devenit atractivă odată cu trecerea timpului. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, în minutul 21, atunci când brazilianul Eric de Oliveira a transformat un penalty dictat de arbitrul Robert Dumitru, la semnalizarea tuşierului Valentin Avram, pentru un henţ comis în careu de unul dintre fundaşii Brăneştiului.

După imensa ocazie a lui Bogdan Oprea, care a luftat cu poarta goală de la numai 4-5 metri, Mediaşul şi-a mărit avantajul prin Radu zaharia, care a reluat din apropiere o centrare venită de pe partea dreapta.

Ilfovenii au reacţionat mult mai bine după ce au încasat al doilea gol şi au redus din handicap, tot în urma unei lovituri de la 11 metri pe care centralul braşovean a dictat-o după ce Oprea a fost agăţat în careu de portarul Buchta.

Partea a doua a meciuluia debutat cu o ocazie irosită de Gaz Metan prin Kubala, însă insistenţele elevilor lui Cristi Pustai s-au materializat în minutul75 când Eric a realizat "dubla" cu o execuţie specifică brazilienilor: preluare fină pe piept şi şut din vole.

Brăneştiul a mai marcat o dată, prin Bogdan Oprea în primul minut al prelungirilor, însă era deja prea târziu, astfel că echipa care reprezintă cea mai mică localitate din Liga 1 pierde primul său meci pe prima scenă fotbalistică a ţării.

iată şi garniturile celor două formaţii

Victoria: Cernea - Maghici (61 Simion), Sg. Bar, Velicu, Nicola - D. Popa, A. Chiriţă, Olariu, Nicoară (82 Zuluf) - Coman (69 Prodan), Oprea. Antrenor: Ilie Stan.

Gaz Metan: Buchta - R. Zaharia, Akaki, Fl. Lazăr, Pârvulescu - Cr. Todea, Kubala (67 Miclea) - Al. Munteanu, Eric (84 Trtovac), Hoban - Aganovici (83 Liţu). Antrenor: Cristian Pustai.

Arbitru: Robert Dumitru

×
Subiecte în articol: liga i