x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Video: bălţi de sânge într-un local din Capitală după o confruntare între suporteri

Video: bălţi de sânge într-un local din Capitală după o confruntare între suporteri

17 Oct 2010   •   00:00
Video: bălţi de sânge într-un local din Capitală după o confruntare între suporteri

Scene de groază într-un fast-food de pe Calea Floreasca din Capitală! Un suporter stelist a fost bătut crunt de un grup de  patru suporteri dinamovişti şi lăsat într-o baltă de sânge. În urma acestui incident, tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă în stare gravă, iar localul situat în apropiere de Stadionul Dinamo a fost pur şi simplu devastat!

Victima a fost lovită cu sticle şi alte obiecte dure şi transportată de urgenţă la spitalul Floreasca în stare gravă.

Potrivit martorilor oculari, victima agressiunii se afla în fast-food împreună cu un prieten pentru a cumpăra pizza.
"Aşteptam să fie gata pizza, când am auzit mai mulţi bărbaţi care se întrebau dacă suntem poliţişti. I-am ignorat, iar Claudiu s-a dus spre baie, iar la scurt timp am auzit ţipete. M-am dus repede să văd ce se întâmplă şi l-am văzut pe Claudiu căzut la pământ, într-o baltă de sânge. L-au lovit cu sticle, cu ghivece cu flori, cu ce le-a căzut în mână", a declarat prietenul victimei, care a ţinut să menţioneze că tânărul bătut cu bestialitate nu făcea parte din vreo galerie.

"Deoarece tinerii care făceau parte din galeria echipei Dinamo făceau foarte mare gălăgie în fast-food, victima i-a rugat pe aceştia să vorbească mai încet. Ulterior, suspecţii au lovit victima cu obiecte contondente şi au fugit. În prezent se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor", a declarat a declarat comisarul Christian Ciocan. 

Bătaia de la fast-food-ul din zona Floreasca nu a fost un incident izolat. Bătăile dintre cele două grupuri de suporteri au continuat în zona stadionului Dinamo. Astfel, un fan al echipei Dinamo care s-a apropiat prea mult de rivalii de la Steaua, a fost călcat în picioare de aceştia într-o staţie de tramvai.

×
Subiecte în articol: liga 1