x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vranjkovici: "E dezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo"

Vranjkovici: "E dezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo"

16 Sep 2010   •   00:00

Mijlocaşul bosniac Vojislav Vranjkovici, care se află la Târgu Jiu pentru a negocia un transfer la Pandurii, după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo, şi-a criticat, joi, fosta echipă. "E dezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo, nu o să-mi fie dor de Dinamo. Dacă mă lăsau să joc puteam să demonstrez că am valoare. Eram cel mai bun în cantonamente, dar le era ruşine să se uite la mine că nu mă băgau la meciuri. Mircea Rednic, ca să arate că nu am valoare, m-a băgat după o accidentare şi apoi m-a scos din echipă şi m-a trimis la echipa a doua. Trebuia să-mi dea cinci meciuri la rând şi dacă nu făceam faţă ridicam mâna şi plecam eu", a spus Vranjkovici.

Vranjkovici a precizat că încă nu a ajuns la un acord cu Pandurii. "Nu am semnat încă, dar discutăm. Sunt mai aproape să mă înţeleg cu Pandurii decât să nu mă înţeleg. Nu e vorba de bani la mijloc. Ne vom înţelege şi vreau să demonstrez că sunt Voika de la Pandurii, nu cel de la Dinamo, unde nu mi s-au dat şanse. Sunt pregătit să joc, dar nu un meci întreg. Am avut posibilitatea să vin şi anul trecut, dar nu am vrut să lucrez cu Sorin Cârţu. Nu mai voiam un antrenor în stilul lui Viorel Hizo, care ne ţinea câte 100 de zile în cantonament", a precizat bosniacul.

Dacă se înţelege cu Pandurii, Vojislav Vranjkovici ar fi la a doua colaborare cu echipa din Târgu Jiu, unde a evoluat în perioada 2005-2006, de la începutul lui 2007 fiind transferat la Dinamo.

×
Subiecte în articol: liga 1