x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 500.000 de persoane vor întâmpina echipa Uruguayului

500.000 de persoane vor întâmpina echipa Uruguayului

11 Iul 2010   •   00:00
500.000 de persoane vor întâmpina echipa Uruguayului
Sursa foto: /Reuters

Aproximativ 500.000 de persoane, adică un uruguayan din şapte, sunt aşteptate să participe, luni, la Montevideo, la sărbătorirea performanţele obţinute la Cupa Mondială de naţionala Uruguayului, care a ajuns pentru prima dată după 40 de ani până în semifinalele unui turneu final al CM, au anunţat autorităţile locale.

"Dacă euforia va persista, la defilarea echipei vor asista aproximativ 500.000 de persoane", au anunţat autorităţile uruguayene, citate de AFP. Cotidianul El Pais aminteşte că după semifinala pierdută de Uurguay în faţa Olandei, scor 2-3, pe bulevardul central din Montevideo s-au strâns peste 100.000 de persoane.

Jucătorii uruguayeni sunt aşteptaţi, luni după-amiază, pe aeroportul Carrasco, după care se vor deplasa la Parlament. Ei vor fi primiţi de preşedintele Jose Mujica, care îi va înmâna fiecărui jucător o medalie de aur cu stema ţării.

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat înaintea disputării finalei mici că jucătorii lui Joachim Low nu vor sărbători performanţa de la CM alături de suporteri, ci vor intra imediat în vacanţă.

×
Subiecte în articol: cm2010