x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Adrian Mutu i-a cerut scuze lui Andrea Della Valle

Adrian Mutu i-a cerut scuze lui Andrea Della Valle

de Delia Gomoescu    |    18 Ian 2011   •   17:16
Adrian Mutu i-a cerut scuze lui Andrea Della Valle

Adi Mutu a făcut un prim pas spre reconcilierea cu şefii Fiorentinei, după incidentul de acum două săp­tă­mâni, atunci când a părăsit antrenamentul fără nici o explicaţie. Potri­vit Gazzetta dello Sport, „Briliantul” i-a cerut scuze preşedintelui Andrea Della Valle şi, chiar dacă gestul nu poa­te fi luat ca împăcare între cele două părţi, cel puţin poate fi un prim pas spre ameliorarea situaţiei.

Dacă despre reincluderea în lotul viola nu poa­te fi vorba, Mutu poate spera mă­car că Fiorentina îi va da drumul să ple­ce. În cel mai fericit caz, poa­te chiar în Italia, mai ales că nu duce lipsă de pretendente. Conform Datasport, Ju­ven­tus este hotărâtă să obţină sem­nă­tura ro­mâ­nu­lui: „Gru­parea to­ri­neză nu are la dis­po­zi­ţie bugetul necesar pentru trans­fe­rul atacantului Luis Fabiano de la Se­villa, ast­fel că a revenit pe pis­ta Mutu şi nu este exclus să reuşească să convingă Fiorentina să-l cedeze pe român sub formă de împrumut”.

Co­­tidianul La Stampa a scris că Mutu este foarte aproape de un transfer la Ge­noa, conducătorii ce­lor două clu­buri urmând să aibă as­tăzi o întâlnire decisivă. Agentul ju­cătorului, Vic­tor Becali, spu­ne că „Adrian are ofer­te din SUA, Qatar, ţările ara­be, Italia şi alte ţări euro­pe­ne” şi este convins că până săp­tă­mâna vi­i­toa­re românul va cunoaşte numele vi­i­toa­rei sale destinaţii.

×
Subiecte în articol: fotbal international