x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul lui Lille: "Vrem să arătăm pe teren că suntem mai buni"

Antrenorul lui Lille: "Vrem să arătăm pe teren că suntem mai buni"

18 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul lui Lille, Rudi Garcia, a declarat într-o conferință de presă că echipa sa va juca la victorie în meciul cu FC Vaslui din prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, pentru a lua o opțiune serioasă de calificare, informează site-ul oficial al grupării franceze.

"Rami este incert pentru acest meci, nu ne vom asuma niciun risc în privinţa lui. Dubii avem şi în privinţa lui Cabaye. Nu am încă echipa de start în minte. Am cules suficiente informaţii despre adversar. Pe lângă călătoria obositoare, va trebui să ne obişnuim şi cu temperatura ridicată. Am luat în calcul şi aceste aspecte. Nu vrem să fim favoriţi pe hârtie, vrem să arătăm pe teren că suntem mai buni. Vaslui e o echipă eficientă, tehnică, practică un fotbal bun, un joc scurt. În primele patru etape din România au folosit 23 de jucători, ceea ce înseamnă că încă se caută formula. Nu se va stabili nimic după prima manşă, dar dacă vom lua o opţiune pentru calificare ar fi foarte bine. Vom juca la victorie", a spus Garcia.

Fundașul Franck Beria a precizat că jucătorii francezi au urmărit înregistrări video cu meciurile echipei din Vaslui. "Ştim că nu va fi deloc uşor, nu trebuie să subestimăm Vasluiul, deoarece adversarii vor fi foarte motivaţi de ideea de a juca împotriva noastră şi doresc şi ei să continue cursa europeană. Oricum, nu vrem să facem din acest joc unul mai dificil decât e. Trebuie să-i luăm foarte în serios pe români", a comentat Beria.

×
Subiecte în articol: europa league