x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arlauskis va negocia cu o echipă din Rusia după returul cu Zenit

Arlauskis va negocia cu o echipă din Rusia după returul cu Zenit

03 Aug 2010   •   00:00
Arlauskis va negocia cu o echipă din Rusia după returul cu Zenit
Sursa foto: /Intact Images

Portarul Unirii Urziceni, Gedrius Arlauskis, a declarat în presa rusă că are o ofertă importantă de la unul dintre marile cluburi din această ţară, discuţia finală urmând a avea loc după meciul cu Zenit, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

"Acum ne aşteaptă un retur foarte greu la Sankt Petersburg, vreau să reuşim calificarea. Sper să marcăm cel puţin un gol. Ştiu că foarte multe depind de felul în care eu voi evolua. Voi avea o dublă motivaţie la acest meci pentru că unul dintre marile cluburi din Rusia mă doreşte. Reprezentanţii acestei echipe vor veni să discute personal cu mine după joc şi vor dori să mă vadă pe viu într-o întâlnire de o asemenea importanţă. Nu-mi prelungesc angajamentul pe care îl am în România!", a spus Arlauskis.

De asemenea, fundaşul Valeriu Bordeanu spune că ialomiţenii vor încerca să ducă meciul la loviturile de la 11 metri. "Nu voi nega faptul că la Sankt Petersburg vom încerca să formăm un zid în faţa porţii noastre. Sper să rezistăm şi să ajungem la penalty-uri. I-am studiat atent, au jucători foarte buni, dar ne vom forţa norocul. Kerjakov ne-a impresionat în tur, a alergat permanent şi ne-a dat serioase bătăi de cap", a explicat Bordeanu.

Partida Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 19:30. În meciul tur, disputat la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor