x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scandal monstru în Spania: Luis Rubiales, Președintele Federației Spaniole de Fotbal a sărutat și a atins indecent campioanele mondiale

Scandal monstru în Spania: Luis Rubiales, Președintele Federației Spaniole de Fotbal a sărutat și a atins indecent campioanele mondiale

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   22:44
Scandal monstru în Spania: Luis Rubiales, Președintele Federației Spaniole de Fotbal a sărutat și a atins indecent campioanele mondiale
Sursa foto: Twitter

Președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, stârnește controverse după ce a sărutat și a atins indecent o parte din câștigătoarele Cupei Mondiale, printre care și vedeta Barcelonei, Jennifer Hermoso, în timpul festivității de premiere de la Cupa Mondială de fotbal feminin 2023.

Echipa feminină a Spaniei și-a asigurat primul titlu mondial, după ce a învins Anglia cu 1-0 în în finala disputată la Sydney, Australia.

Olga Carmona a marcat unicul gol al meciului, Jennifer Hermoso ratând un penalty în repriza a doua, apărat de Mary Earps, ratare ce nu a avut impact asupra rezultatului final.

Rubiales a fost prezent și a fost implicat în formalitățile de după meci.

El le-a felicitat pe membrele echipei lui Jorge Vilda, după ce acestea au primit medaliile de învingători de la președintele FIFA, Gianni Infantino.

Comportamentul său a atras însă o atenție nedorită. Rubiales a fost surprins de camerele de filmat punând mâna indecent pe vedetele spaniole, iar Hermoso a fost sărutată pe buze, la un moment dat.

Atacantul Barcelonei a declarat după aceea la televiziunea spaniolă: "Eh...da, nu mi-a plăcut asta", relatează Goal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

×