x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona l-a convins pe Messi să semneze prelungirea contractului. Starul argentinian va avea un salariu FABULOS

Barcelona l-a convins pe Messi să semneze prelungirea contractului. Starul argentinian va avea un salariu FABULOS

13 Mai 2014   •   10:27
Barcelona l-a convins pe Messi să semneze prelungirea contractului. Starul argentinian va avea un salariu FABULOS

Barcelona a ajuns la un acord cu Lionel Messi în privinţa prelungirii contractului starului argentinian, care va încasa anual un salariu de 20 milioane euro, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Conform postului iberic Cadena Cope, gruparea catalană a acceptat să-i plătească vedetei sale 20 milioane euro net pe sezon, plus bonusuri de 3-4 milioane euro, în plus jucătorul urmând să beneficieze în totalitate de drepturile sale de imagine.

Messi va trebui totuşi să renunţe la contractul de publicitate cu Turkish Airlines, un competitor direct al sponsorului Barcelonei, Qatar Airways.

În ceea ce priveşte clauza de reziliere a contractului lui Messi, aceasta va fi menţinută la 250 milioane euro până la expirarea acordului, în 2018 sau mai târziu, decarul Barcei dorind să beneficieze de un sezon suplimentar, până în 2019.

Barcelona urmează să anunţe oficial noul contract în cursul acestei săptămâni, oferind astfel un important suport moral echipei catalane înaintea "finalei" campionatului Spaniei, programată duminică pe Camp Nou, împotriva formaţiei Atletico Madrid.

×
Subiecte în articol: messi contract barcelona