x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona şi Juventus au făcut schimbul verii!

Barcelona şi Juventus au făcut schimbul verii!

29 Iun 2020   •   21:50
Barcelona şi Juventus au făcut schimbul verii!

Juventus l-a luat pe Arthur de la Barcelona, în schimbul a 72 de milioane de euro, iar catalanii au anunțat că l-au transferat pe Miralem Pjanic pentru 60 de milioane de euro. Acestea sunt primele transferuri majore făcute după pandemia de coronavirus.

Barcelona şi Juventus sunt primele echipe mari ale Europei care au făcut mutări pe piaţa transferurilor. Juventus a anunţat pe site-ul oficial că l-a achiziţionat definitiv pe Arthur (23 de ani). Mijlocaşul brazilian a semnat un contract valabil până în 2025 şi îi va costa pe torinezi 72 de milioane de euro.

Suma va fi plătită pe parcursul următorilor patru ani. Ar putea creşte cu încă 10 milioane, în cazul în care Arthur va confirma în Italia.

Barcelona l-a luat de la Juventus pe Miralem Pjanic (30 de ani) şi va plăti 60 de milioane de euro în schimbul său, pe parcursul următorilor patru ani.

Catalanii ar putea achita suplimentar un bonus de 5 milioane de euro. Barcelona i-a pus lui Pjanic şi o clauză de 400 de milioane de euro, iar contractul acestuia este valabil până în 2024.

(sursa: Mediafax)

×