x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Batiste albe pentru "Rege"

Batiste albe pentru "Rege"

de Delia Gomoescu    |    06 Mar 2011   •   13:09
Batiste albe pentru "Rege"
Sursa foto: /Fotomac.com.tr

Cea de-a doua aventură a lui Gheor­ghe Hagi pe banca tehnică a Galatei se apropie de final. După 0-0 acasă cu Karabukspor, echipa lui Florin Cernat, fanii au cerut demisia "Regelui", iar el pare dispus să le facă pe plac.

Eliminată din Cupa Turciei şi aflată pe locul 11 în campionat, Galatasaray n-a reuşit să câştige nici în faţa vecinei sale de clasament, bifând al treilea meci consecutiv fără victorie. Cu Zapata şi Culio inte­gra­lişti şi cu Bogdan Stancu pe teren până în minutul 72, Cim Bom n-a avut nici norocul de partea ei sâm­bă­tă seară. Milan Baros a lovit bara, iar Hagi a reclamat neacordarea a două penalty-uri. La final, suporterii au protestat, fluturând batiste albe. Deşi îşi asumă responsabilitatea pentru ultimele rezultate, antrenorul român nu crede că vina îi aparţine în tota­litate "Sigur că m-a întristat faptul că fanii mi-au cerut demisia. Dar nu trebuie să uite că eu sunt ultimul venit la Galatasaray. Nu am venit într-un moment în care totul mergea bine. Nu am stricat eu ceva ce mergea. Sunt o parte a insuccesului. Dar vina nu este a mea sută la sută", a spus Hagi. "Regele" a recunoscut însă că nu se aştepta ca Galata să ajungă în această situaţie: "Când am semnat contractul aveam planuri şi intenţii frumoase. Însă dacă este cineva care nu mă vrea să vină să mi-o spună în faţă".

Potrivit cotidianului Fotomac, românul i-ar fi transmis preşedintelui Adnan Polat că este gata să plece: "Dacă vreţi, renunţ", i-ar fi spus Hagi lui Polat la telefon. "Sunt foarte nervos. Vom vedea", i-ar fi replicat preşedintele. Potrivit presei turce, tehnicianul român i-ar putea lăsa locul lui Fatih Terim sau germanului Christoph Daum.

×