x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Beckham va juca GRATIS pentru Paris St. Germain până la finalul sezonului!

Beckham va juca GRATIS pentru Paris St. Germain până la finalul sezonului!

31 Ian 2013   •   20:01
Beckham va juca GRATIS pentru Paris St. Germain până la finalul sezonului!

Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului cu gruparea franceză Paris St.Germain, el precizând că salariul pe care îl va încasa va fi donat în scopuri caritabile.

 
"Chiar dacă am semnat un contract valabil doar până la finalul sezonului, simt că fac parte din acest proiect pe un termen chiar mai lung. Nu voi lua niciun salariu de la PSG în aceste cinci luni, toţi banii pe care ar urma să-i încasez vor fi donaţi către actele caritabile alături de care PSG lucrează. Sunt mândru să fac asta. Simt că îi ajut pe copiii aflaţi în dificultate, iar PSG s-a alăturat acestui proiect care nu s-a mai făcut nicăieri în lume", a declarat Beckham. 
 
"Nu mă aştept să fiu titular, ci voi intra pe teren doar dacă voi lucra mult. Sunt fericit să fac parte din acest club care va creşte foarte mult. Aş fi venit la Paris chiar dacă echipa nu era calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Faptul că este calificată în această fază, este un bonus, având în vedere că nu am mai jucat în această competiţie de câţiva ani", a mai spus Beckham.
 
David Beckham va purta la PSG tricoul cu numărul 32, iar înainte să semneze contractul a efectuat vizita medicală.
 
Beckham era liber de contract de la finalul anului trecut, când a anunţat că nu îşi va reînnoi contractul cu LA Galaxy.

×