x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Boss-ul Galatei nu-l vrea pe Mutu

Boss-ul Galatei nu-l vrea pe Mutu

de Delia Gomoescu    |    28 Dec 2010   •   19:26
Boss-ul Galatei nu-l vrea pe Mutu
Sursa foto: /Reuters

144026-mutu-reuters.jpgPreşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, nu este de acord cu un eventual transfer al lui Adrian Mutu la gruparea din Istanbul.

Conform cotidianului Fanatik, boss-ul Galatei se opune venirii lui Mutu, din cauza antecedentelor românului în ceea ce priveşte do­­pa­jul.

„În ciuda insis­tenţelor lui Hagi, Adnan Polat este împotriva acestui transfer”, scrie cotidianul turc, care susţine că atacantul Fiorentinei şi-ar dori mult să ajungă la echipa pregătită de Gică Hagi. Altfel, pe lista echipelor care ar vrea să-şi asigure serviciile românului răsar nume noi. După ce zilele trecute presa italiană a scris că Mutu ar fi dorit de Napoli, Parma sau Malaga, ieri a apărut încă o variantă: Olympique Marseille. Antrenorul Didier Deschamps ar avea nevoie de ajutorul „Briliantului” pentru a obţine un nou titlu în Ligue 1, dar şi pentru a avea un traseu cât mai lung în Li­ga Campionilor. Gruparea franceză ar fi dispusă să ofere Fiorentinei trei milioane de euro. Deocamdată, „Briliantul” trebuie să-şi rezolve problemele de la Florenţa.

Cotidianul La Nazione scrie că Mutu ar fi trebuit să se prezinte ieri la primul antrenament de după vacanţa de Crăciun: „Românul inten­ţiona să clarifice neîn­ţelegerile cu restul grupului şi să lase în urmă cele două episoade neplăcute care l-au avut drept protagonist”. Se pare că nu a făcut-o.

×
Subiecte în articol: fotbal international