x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Condusă cu 2-0, Braga revine și învinge cu 3-2 în deplasare la Union Berlin

Condusă cu 2-0, Braga revine și învinge cu 3-2 în deplasare la Union Berlin

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2023   •   22:48
Condusă cu 2-0, Braga revine și învinge cu 3-2 în deplasare la Union Berlin
Sursa foto: Hepta

Portughezii de la Braga au marcat golul victoriei în minutele suplimentare de joc prin Andre Castro, după ce au revenit de la două goluri și au smuls o victorie cu 3-2 pe terenul celor de la Union Berlin, marți, în meciul din Grupa C a Ligii Campionilor.

Union Berlin ajunge astfel la șase meciuri consecutive pierdute în toate competițiile, ultima victorie datând din luna august. Germanii au primit un gol tot în ultimele secunde de joc în prima înfrângere din faza grupelor, la Real Madrid.

Internaționalul surinamez Sheraldo Becker a marcat de două ori în șapte minute într-o primă repriză galopantă, gazdele controlând complet primul lor meci pe teren propriu în Liga Campionilor, disputat pe cea mai mare arenă a rivalilor din oraș, Hertha Berlin, stadionul Olimpic.

Germanii au mai irosit câteva ocazii de gol înainte ca portughezii să reducă din diferență cu patru minute înainte de pauză prin Sikou Niakate, care s-a revanșat pentru autogolul marcat luna trecută în meciul de deschidere a grupei, împotriva lui Napoli.

Oaspeții au egalat cu un șut de la 20 de metri al lui Bruma, în minutul 51.

Becker a fost în repetate rânduri aproape de un hat-trick în a doua repriză, iar Brenden Aaronson, care a intrat în locul lui la Union, a ratat de puțin ținta cu o lovitură de cap, în minutul 86.

Castro a înscris cu un șut plasat din afara careului pentru a smulge cele trei puncte.

Într-o altă partidă disputată la aceași oră, Real Sociedad a învins în deplasare pe Salzburg, scor 0-2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: braga union berlin