x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Britanicii vor paria peste un miliard de euro în timpul CM

Britanicii vor paria peste un miliard de euro în timpul CM

10 Iun 2010   •   00:00

Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud va fi cel mai mare eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii, mizele depuse putând depăşi un miliard de lire sterline (1,21 miliarde de euro), au declarat reprezentanţi ai caselor de pariuri, informează AFP.

"Este enorm şi a explodat săptămâna aceasta. Ne aşteptăm la mize totale de un miliard de lire sterline pentru întreaga industrie şi cu cât Anglia va merge mai departe în cadrul turneului, cu atât mai probabilă este depăşirea cu mult a acestei cifre. Cupa Mondială va fi cel mai important eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii, fără nici un dubiu", a declarat Darren Haines, purtător de cuvânt al casei Paddy Power.

Casa William Hill estimează, de asemenea, că bariera de un miliard de lire sterline va fi atinsă. "Pariurile pe internet au luat cu adevărat amploare cu ocazia Cupei Mondiale. Avem clienţi pe internet din 188 de ţări, care pariază pe Cupa Mondială", a precizat purtătorul de cuvânt al William Hill, Graham Sharpe.

Casa Ladbrokes ia în calcul o cifră de până la 100 de pariuri pe secundă cu ocazia primului meci al Angliei, programat sâmbătă, împotriva formaţiei SUA, şi estimează că vor fi bătute recordurile în ceea ce priveşte pariurile depuse de pe un telefon mobil.

×