x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international "Câinii" nu vor să ia gol

"Câinii" nu vor să ia gol

29 Iul 2010   •   00:00
"Câinii" nu vor să ia gol
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

După ce a trecut de moldovenii de la Olimpia Bălţi, Dinamo este gata să dea piept astăzi, în turul trei preliminar al Europa League, cu un adversar net superior, Hajduk Split.

Partida de la Bucureşti va începe la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Pro TV. Antrenorul Ioan Andone se aşteaptă la un meci dificil, însă a stabilit un obiectiv clar pentru elevii săi: să nu primească gol. "Va fi un meci total diferit faţă de cel cu Olimpia Bălţi. Hajduk e o echipă foarte bună. Avem mare nevoie de un rezultat pozitiv, aşa că e foarte important să nu primim gol", a spus tehnicianul dinamovist.

La rândul său, Adrian Cristea este conştient că Hajduk reprezintă un adversar redutabil, însă este încrezător în şansele "câinilor". "Va fi un meci greu, dar sper să facem un joc bun şi să mergem mai departe. Ambele echipe au şanse egale de calificare. E important să respectăm ce ne spune antrenorul şi să avem încredere în noi", a spus mijlocaşul dinamovist. Pentru partida din această seară, Andone nu se va putea baza pe Moţi şi Marius Niculae. De asemenea, nou-veniţii Dănciulescu, Helder şi Bazzi se aflau ieri în aşteptarea certificatelor internaţionale de transfer.


Hajduk, cu fani
Delegaţia echipei croate a sosit ieri la prânz pe Aeroportul "Henri Coandă", jucătorii şi oficialii fiind însoţiţi de aproximativ 30 de suporteri. Numărul fanilor croaţi prezenţi la meci va fi însă mai mare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, aproximativ 400 de suporteri o vor încuraja pe Hajduk la Bucureşti. Pe de altă parte, secretarul clubului suporterilor echipei croate, Stipe Lekici, a declarat că aproape 1.000 de fani croaţi ar putea asista la partida de astăzi. În urma meciului cu Birkirkara din 2008 şi a celui cu Zilina din 2009, suporterii croaţi au avut interdicţie la jocurile din deplasare în cupele europene, pedeapsă ridicată între timp de UEFA.

×
Subiecte în articol: europa league