x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Campioana Angliei, Manchester City, învinsă în Premier League

Campioana Angliei, Manchester City, învinsă în Premier League

28 Dec 2019   •   11:15
Campioana Angliei, Manchester City, învinsă în Premier League
Sursa foto: pixabay.com

Formaţia Manchester City, campioana en titre a Angliei, a fost învinsă, vineri seara, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Wolverhampton, într-un meci din etapa a 19-a din Premier League, lăsând, cel puţin teoretic, cale liberă lui Liverpool spre titlu.

În inferioritate numerică încă din minutul 12, după ce Ederson Moraes a văzut cartonaşul roşu, echipa lui Pep Guardiola a condus la pauză cu 1-0, prin golul lui Raheem Sterling (25), tot acesta majorând diferenţa prin reuşita din minutul 50.

Gazdele au revenit însă spectaculos şi au izbutit să întoarcă soarta partidei în ultimele 30 de minute, prin golurile lui Adama Traore (55), Raul Jimenez (82) şi Matt Doherty (89).

Aflată la a cincea înfrângere în acest sezon, Manchester City a acumulat 38 de puncte şi ocupă locul 3 în campionat, fiind în prezent la o distanţă de 14 puncte faţă de liderul Liverpool.

În schimb, Wolverhampton este pe poziţia a 5-a şi aşteaptă cu încrederea partida de duminică seara, din etapa a 20-a, ultima din acest an, contra ''cormoranilor'', de pe Anfield Road.

Meciurile ultimei runde din 2019 din Premier League se vor disputa sâmbătă şi duminică.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal premier league