x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Caracatiţa prezicătoare Paul se retrage în plină glorie

Caracatiţa prezicătoare Paul se retrage în plină glorie

12 Iul 2010   •   00:00
Caracatiţa prezicătoare Paul se retrage în plină glorie
Sursa foto: /Reuters

Veste proastă pentru amatorii de ponturi pentru pariuri: caracatiţa Paul, care a oferit pronosticurile corecte la meciurile reprezentativei Germaniei şi la finala Cupei Mondiale, iese la pensie odată cu finalul competiţiei din Africa de Sud, a anunţat purtătorul de cuvânt al Acvariului din Oberhausen, Tanja Munzig. "Paul iese la pensie şi mulţumeşte întregii lumi. A fost o Cupă Mondială extraordinară", a spus Munzig.

Motivul invocat pentru "pensionarea" caracatiţie Paul este vârsta: doi ani şi jumătate. Paul revine la misiunea sa de bază, aceea de a îi distra pe copiii care vin în vizită la Acvariul din Oberhausen.

Paul a avut dreptate în toate predicţiile făcute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud, cea mai recentă previziune a sa, victoria naţionalei Spaniei în finala cu Olanda, împlinindu-se duminică seară. De asemenea, caracatiţa a ghicit toate cele şapte rezultate ale Germaniei de la CM.

În urmă cu doi ani, la Campionatul European, caracatiţa Paul greşise pronosticul unui singur meci, cel din finală, pe care Germania l-a pierdut în faţa Spaniei, scor 0-1.

×
Subiecte în articol: cm2010